CONTACT GEGEVENS

CLASSIC BOAT DINNERS
Achtergracht 28g
1017 WP Amsterdam
Telefoon: +31 20 330 19 10

Maak gebruik van ons offerte formulier voor al uw vragen

REVIEWS

“Alles helemaal fantastisch”

Op een stralende zondagmiddag onze verjaardagen gevierd met onze kinderen, hun partners en ons kleinkind.
Alles van te voren uitgebreid geregeld per email. Alles tot in de puntjes verzorgd uitgevoerd. Zeker ook door de fantastische inzet van Melle, de kapitein.
Wij hadden gekozen voor het lunchmenu van het Amstel Hotel; ook dat was perfect.
Een zeer groot succes…. CBD, hartelijk dank

Hans H., oktober 2016

“WOW, dit is Amsterdam zien en beleven !!”

Prachtige boot, intiem en comfortabel, Klasse personeel , met humor, kennis van Amsterdam en grote gastvrijheid. Een fantastische wijnkaart, en voor eten kan ook nog gezorgd worden! Een middag om nooit meer te vergeten… en beslist om nog eens over te doen —-dan varen ze ongetwijfeld een andere route , en weten vast ook weer andere leuke verhalen te vertellen over wat je ziet vanaf het water. Uniek, vanaf de waterkant…dank , Melle, Nico en Roderick voor deze heerlijke tour door Amsterdam!

Toby, juli 2016

“Een fantanstische manier om genietend van culinaire geneugten door de grachten te varen”

Wij hebben nu meerdere malen gebruik gemaakt van Classic Boat Dinners om iets te vieren. Elke keer weer was het een feest om te merken dat Nico Kleijn de, eigenaar, een uiterst klantgerichte en klantvriendelijke ondernemer is. Het bedrijf bezit twee klassieke boten, de ene voor maximaal 10 personen en de andere voor iets meer personen. Alle afspraken die we van te voren met Nico hadden gemaakt zijn voor meer dan 100 % nagekomen. We hebben diners gehad in de diverse prijsklassen die allemaal uitstekend waren. De wijnen die Nico verzorgde waren van topkwaliteit. De boten zijn werkelijk een genot om te zien en om mee te varen, zowel zomer als winter (verwarming aan boord is prima). Kortom het is werkelijk een feest om op deze manier te genieten van culinaire geneugten, de bijbehorende wijn en van de gastvrijheid en het gastheerschap van Nico Kleijn.

Peter, januari 2015

“Een leuke manier om de stad te bekijken”

Amouse-bouche, soep, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en wijn geserveerd terwijl je langzaam reizen rond de grachten van Amsterdam en het nachtleven van s stad die komt tot leven in deze tijd. Bedienend personeel is attent en zeer goed geïnformeerd en het eten is uitzonderlijk.

Aangenaam en ontspannend.

Paul, april 2016

RESTAURANTS WAAR WE AANMEREN

The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
Amstel Hotel
The Dylan Hotel Amsterdam