CLASSIC BOAT DINNERS 

3 Course Menu € 110,-
4 Course Menu € 132,-

Zoute- en kaaskoekjes van banketbakker Huize van Wely en luxe noten van Gotjé
Savoury biscuits from confectionary “Huize van Wely” and quality nuts from Gotjé

STARTERS – OCCO AT THE DYLAN HOTEL

CAESAR SALAD
CAESAR SALAD
Salade / gebakken gamba’s / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
Salad / roasted prawns / egg / croutons / onion / Parmesan cheese
EENDENEI
DUCK EGG
Rode wijn / zilver ui / spek / beukenzwam / knoflook
Red wine / pearl onion / bacon / shimeji mushroom / garlic
BURRATA
BURRATA
Tomaat / burrata / basilicum / San Mauro olijfolie
Tomatoes / burrata / basil / San Mauro olive oil
STEAK TARTAAR
STEAK TARTARE
“Holsteiner” bavette /  Pan cristal
“Holsteiner” flank steak,  Pan cristal
KALFSTONG
VEAL TONGUE
Tonijn crème / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / kappertjes
Tuna cream / red onion / roasted hazelnut / chives / capers                  Suppl. € 6,- 
LANGOUSTINE
LANGOUSTINE
Rauw / limoen / sesam / druif / koriander / gepofte mais
Raw / lime / sesame / grapes / coriander / puffed corn                           Suppl. € 6,-
ZEEUWSE OESTERS
DUTCH OYSTERS
de Oesterij, Yerseke Citroen / mignonette saus 6 stuks                    Suppl. € 6,-
de Oesterij, Yerseke, Lemon / mignonette sauce 6pcs
Kaviaar van Akef, Imperial selection
Caviar by Akef, Imperial selection
* Supplement:
10 gram €55.- / 30 gram €160.- / 50 gram €265.-
Perzische kaviaar/ zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes
Persian caviar / blini / sour cream / shallot / egg / parsley / capers

INTERMEDIATE COURSE – RESTAURANT JOHANNES

* Supplement €22,-   Woensdag t/m zondag / Wednesday to Sunday

Oesters creuse 
Oysters creuse 
*Supplement € 5,-
6 oesters | Citroen | Wijnazijn en sjalot
6 oysters | Lemon | Vinegar and shallot
Charcuteri
Charcuteri
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade
Heilbot
Halibut
Koolrabi | Dille | Venkel
Kohlrabi | Dill | Fennel
Coeur de Boeuf
Coeur de Boeuf
Mozzarella | Sjalot | Kervel
Mozzarella | Shallot | Chervil
Rendang
Rendang
Madeira | Ui | Aardappel
Madeira | Onion | Potato
Zalmforel
Salmon trout                            
Citrus | Radijs | Komkommer
Citrus | Radish | Cucumber
Terrine eendenlever
Duckliver terrine
* Supplement €5,-              
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Wortel
Carrot         
Paddenstoelen | Bieslook| Kerrie
Mushrooms | Chives |Curry  
Schol   
Plaice
Schorseneer| Witlof | Gerookte beurre blanc
Salsify | Chicory | Smoked Beurre Blanc
Patrijs
Partridge
Pompoen | Fregola | Sherry
Pumpkin | Fregola | Sherry

MAIN COURSE – AMSTEL HOTEL RESTAURANT

Zalmfilet
Salmon fillet
Bloemkoolcrème – venkel – beurre blanc – dragon
Cauliflower cream – fennel – beurre blanc – tarragon
Gebakken tarbot
Pan-fried turbot
Supplement € 18,-
Beurre blanc – lamsoor – borage – fregula
Beurre blanc – samphire – borage – fregula
Paddenstoelen risotto
Mushroom risotto
*Extra Truffel / Extra Truffle, suppl. € 12,-
Krokante eryngi – paddenstoelenmix – kokoscrème
Crispy eryngi – mixed mushrooms – coconut cream
Bloemkool steak
Cauliflower steak
Hazelnoot beurre blanc – mosterdzaad – Gemarineerde zilver ui
Hazelnut sauce – mustard seeds – marinated silver onion
Reefilet
Venison fillet
*Supplement € 18,-
Bloemkoolcrème – bietengel – port jus – gemarineerde zilverui
Cauliflower cream – beet gel – port jus – marinated Silver onion
Entrecôte
Sirloin steak
*Supplement € 13,-
Chimmichurri – zoete aardappel – mini prei
Chimichurri – sweet potato – baby leek

BIJGERECHTEN / SIDE DISHES

*Supplement € 8,- 

Friet uit Zuyd
Fries from ‘Zuyd’
Truffel Mayonaise
Truffle Mayonnaise
Zoete Aardappel friet
Sweet Potato fries
Limoenmayonaise
Lime Mayonnaise
Frisse salade
Garden salad
 
Broodmandje
Bread basket
Gezouten boter – champignon boter
Salted butter – mushroom butter

DESSERT – BRIDGES AT THE GRAND

Kaasselectie
Cheese selection
*Supplement €5,-
Kaasselectie van Fromagerie L’Amuse in IJmuiden
Cheese election from Fromagerie L’Amuse in IJmuiden
Tainori Chocolade
Tainori Chocolate
Tonkaboon | Dadel | Sinaasappel
Tonka bean | Date | Orange
Cassis
Cassis
Vacherin | Vlierbloesem | Witte chocolade
Vacherin | Elderflower | White Chocolate

CAFÉ COMPLET

Koffie en thee
Coffee and tea
Espresso, lungo, cappuccino of thee met bonbons van patisserie Pompadour
Espresso, lungo, cappuccino or tea with chocolates from confectionery Pompadour

VERRASSING
SURPRISE

Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar de restaurants.
Tot en met 8 gasten, maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Van 9 tot en met 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten à la carte.
Meer dan 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten, keuze per persoon 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.

Menu price including bringing back the china to the restaurants.
Up to 8 guests maximum 4 different dishes à la carte.
From 9 to 12 guests maximum 3 different dishes à la carte.
More than 12 guests, maximum of 3 different dishes, choice per guest 48 hours in advance.

Prices and modifications under reserve.

 

[printfriendly current=’yes’]