
CLASSIC BOAT DINNERS
3 Course Menu € 105,-
4 Course Menu € 127,-
Zoute- en kaaskoekjes van banketbakker Huize van Wely en luxe noten van Gotjé
|
---|
STARTERS – OCCO AT THE DYLAN HOTEL |
---|
CAESAR SALAD CAESAR SALAD |
Salade / gebakken gamba’s / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas Salad / roasted prawns / egg / croutons / onion / Parmesan cheese |
EENDENEI DUCK EGG |
Rode wijn / zilver ui / spek / beukenzwam / knoflook Red wine / pearl onion / bacon / shimeji mushroom / garlic |
BURRATA BURRATA |
Tomaat / burrata / basilicum / San Mauro olijfolie Tomatoes / burrata / basil / San Mauro olive oil |
STEAK TARTAAR STEAK TARTARE |
“Holsteiner” bavette / Pan cristal “Holsteiner” flank steak, Pan cristal |
KALFSTONG VEAL TONGUE |
Tonijn crème / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / kappertjes Tuna cream / red onion / roasted hazelnut / chives / capers Suppl. € 6,- |
LANGOUSTINE LANGOUSTINE |
Rauw / limoen / sesam / druif / koriander / gepofte mais Raw / lime / sesame / grapes / coriander / puffed corn Suppl. € 6,- |
ZEEUWSE OESTERS DUTCH OYSTERS |
de Oesterij, Yerseke Citroen / mignonette saus 6 stuks Suppl. € 6,- de Oesterij, Yerseke, Lemon / mignonette sauce 6pcs |
Kaviaar van Akef, Imperial selection Caviar by Akef, Imperial selection * Supplement: 10 gram €55.- / 30 gram €160.- / 50 gram €265.- |
Perzische kaviaar/ zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes Persian caviar / blini / sour cream / shallot / egg / parsley / capers |
INTERMEDIATE COURSE – RESTAURANT JOHANNES* Supplement €22,- |
---|
Oesters creuse Oysters creuse *Supplement € 5,- |
6 oesters | Citroen | Wijnazijn en sjalot 6 oysters | Lemon | Vinegar and shallot |
Charcuteri Charcuteri |
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade |
Heilbot Halibut |
Koolrabi | Dille | Venkel Kohlrabi | Dill | Fennel |
Coeur de Boeuf Coeur de Boeuf |
Mozzarella | Sjalot | Kervel Mozzarella | Shallot | Chervil |
Rendang Rendang |
Madeira | Ui | Aardappel Madeira | Onion | Potato |
Zalmforel Salmon trout |
Citrus | Radijs | Komkommer Citrus | Radish | Cucumber |
Terrine eendenlever Duckliver terrine * Supplement €5,- |
Brioche | Aceto balsamico | Apple Brioche | Aceto balsamico | Apple |
Wortel Carrot |
Paddenstoelen | Bieslook| Kerrie Mushrooms | Chives |Curry |
Schol Plaice |
Schorseneer| Witlof | Gerookte beurre blanc Salsify | Chicory | Smoked Beurre Blanc |
Patrijs Partridge |
Pompoen | Fregola | Sherry Pumpkin | Fregola | Sherry |
MAIN COURSE – RESTAURANT JOHANNES |
---|
Vangst van de dag Catch of the day |
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur Daily changing fish | Seasonal vegetables |
Aubergine Tournedos Eggplant Tournedos |
Groente demi-glace | Ui | aardappel Vegetable demi-glace | Onion | Potato |
Ree Roe deer |
Knolselderij| Hazelnoot | appel Celeriac | Hazelnuts | Apple |
Tournedos Beef Tenderloin *Supplement € 6,- |
Eendenlever | Aardappel | Madeira Duckliver | Potato | Madeira |
BIJGERECHTEN / SIDE DISHES*Supplement € 7,- |
---|
Friet Fries |
Mayonaise Mayonnaise |
DESSERT – AMSTEL HOTEL RESTAURANT |
---|
Ananas Crème Brûlée Pineapple Crème Brûlée |
Kokosijs, Witte Chocolade, Ananas compote Coconut Ice Cream, White Chocolate, Pineapple Compote |
Koffie & Chocolade Coffee & Chocolate |
66% Pure Chocoladeroomijs, Arabische Koffie, Gekonfijte Pecannoten 66% Dark Chocolate Ice Cream, Arabic Coffee, Candied Pecans |
Aardbei Strawberry |
Hangop, Meringue, Vanille-Ijs Hangop, Meringue, Vanilla Ice Cream |
Huisgemaakte IJssoorten Homemade Ice Cream |
Selectie van Roomijs & Sorbets Selection of Homemade Ice Cream & Sorbets |
Sinaasappel Mousse Orange Mousse |
Chocola uit Ecuador, Gember, Zeezout Ecuador Chocolate Ice Cream, Ginger, Sea Salt |
Kaas Plateau Cheese Platter *Supplement €5,- |
Selectie van Nederlandse Kazen Selection of Dutch Cheeses |
CAFÉ COMPLET |
---|
Koffie en thee Coffee and tea |
Espresso, lungo, cappuccino of thee met bonbons van patisserie Pompadour Espresso, lungo, cappuccino or tea with chocolates from confectionery Pompadour |
VERRASSING
|
---|
Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar de restaurants.
Tot en met 8 gasten, maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Van 9 tot en met 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten à la carte.
Meer dan 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten, keuze per persoon 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.