CLASSIC BOAT DINNERS 

3 Course Menu € 105,-
4 Course Menu € 127,- 

Zoute- en kaaskoekjes van banketbakker Huize van Wely en luxe noten van Gotjé
Savoury biscuits from confectionary “Huize van Wely” and quality nuts from Gotjé

STARTERS – OCCO AT THE DYLAN HOTEL

CAESAR SALAD
CAESAR SALAD
Salade / gebakken gamba’s / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
Salad / roasted prawns / egg / croutons / onion / Parmesan cheese
EENDENEI
DUCK EGG
Rode wijn / zilver ui / spek / beukenzwam / knoflook
Red wine / pearl onion / bacon / shimeji mushroom / garlic
BURRATA
BURRATA
Tomaat / burrata / basilicum / San Mauro olijfolie
Tomatoes / burrata / basil / San Mauro olive oil
STEAK TARTAAR
STEAK TARTARE
“Holsteiner” bavette /  Pan cristal
“Holsteiner” flank steak,  Pan cristal
KALFSTONG
VEAL TONGUE
Tonijn crème / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / kappertjes
Tuna cream / red onion / roasted hazelnut / chives / capers                  Suppl. € 6,- 
LANGOUSTINE
LANGOUSTINE
Rauw / limoen / sesam / druif / koriander / gepofte mais
Raw / lime / sesame / grapes / coriander / puffed corn                           Suppl. € 6,-
ZEEUWSE OESTERS
DUTCH OYSTERS
de Oesterij, Yerseke Citroen / mignonette saus 6 stuks                    Suppl. € 6,-
de Oesterij, Yerseke, Lemon / mignonette sauce 6pcs
Kaviaar van Akef, Imperial selection
Caviar by Akef, Imperial selection
* Supplement:
10 gram €55.- / 30 gram €160.- / 50 gram €265.-
Perzische kaviaar/ zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes
Persian caviar / blini / sour cream / shallot / egg / parsley / capers

INTERMEDIATE COURSE – RESTAURANT JOHANNES

* Supplement €22,-

Oesters creuse 
Oysters creuse 
*Supplement € 5,-
6 oesters | Citroen | Wijnazijn en sjalot
6 oysters | Lemon | Vinegar and shallot
Charcuteri
Charcuteri
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade
Heilbot
Halibut
Koolrabi | Dille | Venkel
Kohlrabi | Dill | Fennel
Coeur de Boeuf
Coeur de Boeuf
Mozzarella | Sjalot | Kervel
Mozzarella | Shallot | Chervil
Rendang
Rendang
Madeira | Ui | Aardappel
Madeira | Onion | Potato
Zalmforel
Salmon trout                            
Citrus | Radijs | Komkommer
Citrus | Radish | Cucumber
Terrine eendenlever
Duckliver terrine
* Supplement €5,-              
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Wortel
Carrot         
Paddenstoelen | Bieslook| Kerrie
Mushrooms | Chives |Curry  
Schol   
Plaice
Schorseneer| Witlof | Gerookte beurre blanc
Salsify | Chicory | Smoked Beurre Blanc
Patrijs
Partridge
Pompoen | Fregola | Sherry
Pumpkin | Fregola | Sherry

MAIN COURSE – RESTAURANT JOHANNES

Vangst van de dag
Catch of the day
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur
Daily changing fish | Seasonal vegetables
Aubergine Tournedos
Eggplant Tournedos
Groente demi-glace | Ui | aardappel
Vegetable demi-glace | Onion | Potato
Ree
Roe deer
Knolselderij| Hazelnoot | appel
Celeriac | Hazelnuts | Apple  
Tournedos
Beef Tenderloin
*Supplement € 6,-
Eendenlever | Aardappel | Madeira
Duckliver | Potato | Madeira

BIJGERECHTEN / SIDE DISHES

*Supplement € 7,- 

Friet
Fries
Mayonaise
Mayonnaise

DESSERT – AMSTEL HOTEL RESTAURANT

Ananas Crème Brûlée
Pineapple Crème Brûlée
Kokosijs, Witte Chocolade, Ananas compote
Coconut Ice Cream, White Chocolate, Pineapple Compote
Koffie & Chocolade
Coffee & Chocolate
66% Pure Chocoladeroomijs, Arabische Koffie, Gekonfijte Pecannoten
66% Dark Chocolate Ice Cream, Arabic Coffee, Candied Pecans
Aardbei
Strawberry
Hangop, Meringue, Vanille-Ijs
Hangop, Meringue, Vanilla Ice Cream
Huisgemaakte IJssoorten
Homemade Ice Cream
Selectie van Roomijs & Sorbets
Selection of Homemade Ice Cream & Sorbets
Sinaasappel Mousse
Orange Mousse
Chocola uit Ecuador, Gember, Zeezout
Ecuador Chocolate Ice Cream, Ginger, Sea Salt
Kaas Plateau
Cheese Platter
*Supplement €5,-
Selectie van Nederlandse Kazen
Selection of Dutch Cheeses

CAFÉ COMPLET

Koffie en thee
Coffee and tea
Espresso, lungo, cappuccino of thee met bonbons van patisserie Pompadour
Espresso, lungo, cappuccino or tea with chocolates from confectionery Pompadour

VERRASSING
SURPRISE

Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar de restaurants.
Tot en met 8 gasten, maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Van 9 tot en met 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten à la carte.
Meer dan 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten, keuze per persoon 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.