CLASSIC BOAT DINNERS 

3 Course Menu € 95,-
4 Course Menu € 117,- 

WOENSDAG t/m ZONDAG / WEDNESDAY to SUNDAY

Zoute- en kaaskoekjes van banketbakker Huize van Wely en luxe noten van Gotjé
Savoury biscuits from confectionary “Huize van Wely” and quality nuts from Gotjé

STARTERS – OCCO AT THE DYLAN HOTEL

Ceviche
Ceviche
Zalm / snijboon / avocado / rode ui / zoete aardappel / koffie / rozenwater
Salmon / string bean / avocado / red onion / sweet potatoes / coffee
Caesar salad
Caesar salad
Salade / gebakken gamba’s / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
Salad / roasted prawns / egg / croutons / onion / Parmesan cheese
Avocado ( VG )
Avocado ( VG )
Quinoa / granaatappel / piment / pijnboompitten / tempura
Quinoa / pomegranate / red pepper / pine nuts / tempura
Artisjok (V)
Artichoke (V)
Romige artisjok soep / gebrande boter / waterkers
Creamy artichoke soup / roasted butter / watercress
MRIJ Steak tartare
Steak tartare
Steak tartare met Pan de Cristal
Steak tartare with Crystal bread
Eendenlever
Duck liver
* Supplement €10,-
Terrine / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / brioche
Terrine / red onion / roasted hazelnut / chives / brioche
ZEEUWSE OESTERS
DUTCH OYSTERS
de Oesterij, Yerseke
* Supplement: €9.-
Citroen / mignonette saus 6 stuks
Lemon / mignonette sauce 6pcs
Kaviaar van Akef, Imperial selection
Caviar by Akef, Imperial selection
* Supplement:
10 gram €55.- / 30 gram €160.- / 50 gram €265.-
Perzische kaviaar/ zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes
Persian caviar / blini / sour cream / shallot / egg / parsley / capers

INTERMEDIATE COURSE – RESTAURANT JOHANNES

* Supplement €22,-

Zalm
Salmon
Dilletopjes | Komkommer | Gezouten citroen
Dill tops | Cucumber | Cured lemon
Coeur de Boeuf
Coeur de Boeuf
Mozzarella | Sjalot | Kervel
Mozzarella | Shallot | Chervil
Heilbot  
Halibut 
Tomaat | Komkommer | Radijs
Tomato | Cucumber | Radish  
Rendang
Rendang
Madeira | Ui | Aardappel
Madeira | Onion | Potato
Terrine eendenlever
Duckliver terrine
* Supplement €5,-
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Ravioli
Ravioli
Prei | Paddenstoelen | groenten jus
Leek | Mushrooms  |vegetable demi-glace   
Schelvis
Haddock                      
Courgette | Meiraap | Lavas
Courgette | Turnip | Lovage   
Eend
Duck
Knolselderij | Hazelnoot |koolrabi
Celeriac | Hazelnuts | Kohlrabi 

MAIN COURSE – RESTAURANT JOHANNES

Vangst van de dag
Catch of the day
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur
Daily changing fish | Seasonal vegetables
Aubergine Tournedos
Eggplant Tournedos
Groente demi-glace | Ui | aardappel
Vegetable demi-glace | Onion | Potato
Kalfs Rib-eye
Veal Rib eye
Rode biet | Pastinaak | Mosterd
Beetroot | Parsnip | Mustard
Tournedos
Beef Tenderloin
*Supplement € 6,-
Eendenlever | Aardappel | Madeira
Duckliver | Potato | Madeira

BIJGERECHTEN / SIDE DISHES

*Supplement € 7,- 

Friet
Fries
Mayonaise
Mayonnaise

DESSERT – AMSTEL HOTEL RESTAURANT

Tonkaboon & Vanille Crème Brûlée
Tonka Bean & Vanilla Crème Brûlée
 
Koffie & Chocolade
Coffee & Chocolate
66% Pure Chocoladeroomijs, Arabische Koffie, Gekonfijte Pecannoten
66% Dark Chocolate Ice Cream, Arabic Coffee, Candied Pecans
Mousse van Geroosterde Witte Chocolade
Roasted White Chocolate Mousse
Perzikcompote, Amandelen, Vanille Roomijs
Peach Compote, Smoked Almonds, Vanilla Bean Ice Cream
Huisgemaakte IJssoorten
Homemade Ice Cream
Selectie van Roomijs & Sorbets
Selection of Homemade Ice Cream & Sorbets
Kaas Plateau
Cheese Platter
*Supplement €5,-
Selectie van Nederlandse Kazen
Selection of Dutch Cheeses

CAFÉ COMPLET

Koffie en thee
Coffee and tea
Espresso, lungo, cappuccino of thee met bonbons van patisserie Pompadour
Espresso, lungo, cappuccino or tea with chocolates from confectionery Pompadour

VERRASSING
SURPRISE

Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar de restaurants.
Tot en met 8 gasten, maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Van 9 tot en met 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten à la carte.
Meer dan 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten, keuze per persoon 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.

Menu price including bringing back the china to the restaurants.
Up to 8 guests maximum 4 different dishes à la carte.
From 9 to 12 guests maximum 3 different dishes à la carte.
More than 12 guests, maximum of 3 different dishes, choice per guest 48 hours in advance.

Prices and modifications under reserve.