
CLASSIC BOAT DINNERS
3 Course Menu € 105,-
4 Course Menu € 127,-
Zoute- en kaaskoekjes van banketbakker Huize van Wely en luxe noten van Gotjé
|
---|
STARTERS – OCCO AT THE DYLAN HOTEL |
---|
Ceviche Ceviche |
Zalm / snijboon / avocado / rode ui / zoete aardappel / koffie / rozenwater Salmon / string bean / avocado / red onion / sweet potatoes / coffee |
Caesar salad Caesar salad |
Salade / gebakken gamba’s / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas Salad / roasted prawns / egg / croutons / onion / Parmesan cheese |
Avocado ( VG ) Avocado ( VG ) |
Quinoa / granaatappel / piment / pijnboompitten / tempura Quinoa / pomegranate / red pepper / pine nuts / tempura |
WITTE ASPERGE SOEP WHITE ASPARAGUS SOUP |
Hollandse garnalen / daslook Dutch grey shrimps / wild garlic |
WITTE ASPERGES WHITE ASPARAGUS |
Beemsterlant’s ham / kriel aardappel / ei / peterselie / boter Ham / young potatoes / egg / parsley / butter |
Eendenlever Duck liver * Supplement €10,- |
Terrine / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / brioche Terrine / red onion / roasted hazelnut / chives / brioche |
Steak tartare Steak tartare |
“Holsteiner” bavette / Pan cristal “Holsteiner” flank steak, Pan cristal |
ZEEUWSE OESTERS DUTCH OYSTERS de Oesterij, Yerseke * Supplement: €9.- |
Citroen / mignonette saus 6 stuks Lemon / mignonette sauce 6pcs |
Kaviaar van Akef, Imperial selection Caviar by Akef, Imperial selection * Supplement: 10 gram €55.- /30 gram €160.- /50 gram €265.- |
Perzische kaviaar/ zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes Persian caviar / blini / sour cream / shallot / egg / parsley / capers |
INTERMEDIATE COURSE – RESTAURANT JOHANNES* Supplement €22,- |
---|
Zalm Salmon |
Dilletopjes | Komkommer | Gezouten citroen Dill tops | Cucumber | Cured lemon |
Coeur de Boeuf Coeur de Boeuf |
Mozzarella | Sjalot | Kervel Mozzarella | Shallot | Chervil |
Heilbot Halibut |
Doperwten | Venkel | Sjalot Green peas | Fennel | Shallots |
Rendang Rendang |
Madeira | Ui | Aardappel Madeira | Onion | Potato |
Terrine eendenlever Duckliver terrine * Supplement €5,- |
Brioche | Aceto balsamico | Apple Brioche | Aceto balsamico | Apple |
Rode Biet Beetroot |
Laurier | Dragon| Granny smit Bay leaf | Tarragon | Granny smit |
Gamba Prawn |
Tandoori | Wortel | Lente ui Tandoori | Carrot | Spring onion |
Parelhoen Guinea fowl |
Witte asperge | Hazelnoot |Morille White asparagus | Hazelnuts | Morel |
MAIN COURSE – RESTAURANT JOHANNES |
---|
Vangst van de dag Catch of the day |
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur Daily changing fish | Seasonal vegetables |
Aubergine Tournedos Eggplant Tournedos |
Groente demi-glace | Ui | aardappel Vegetable demi-glace | Onion | Potato |
Lam Lamb |
Aubergine | Paprika | Vadouvan Eggplant | Bellpeper | Vadouvan |
Tournedos Beef Tenderloin *Supplement € 6,- |
Eendenlever | Aardappel | Madeira Duckliver | Potato | Madeira |
BIJGERECHTEN / SIDE DISHES*Supplement € 7,- |
---|
Friet Fries |
Mayonaise Mayonnaise |
DESSERT – AMSTEL HOTEL RESTAURANT |
---|
Tonkaboon & Vanille Crème Brûlée Tonka Bean & Vanilla Crème Brûlée |
|
Koffie & Chocolade Coffee & Chocolate |
66% Pure Chocoladeroomijs, Arabische Koffie, Gekonfijte Pecannoten 66% Dark Chocolate Ice Cream, Arabic Coffee, Candied Pecans |
Mousse van Geroosterde Witte Chocolade Roasted White Chocolate Mousse |
Perzikcompote, Amandelen, Vanille Roomijs Peach Compote, Smoked Almonds, Vanilla Bean Ice Cream |
Huisgemaakte IJssoorten Homemade Ice Cream |
Selectie van Roomijs & Sorbets Selection of Homemade Ice Cream & Sorbets |
Kaas Plateau Cheese Platter *Supplement €5,- |
Selectie van Nederlandse Kazen Selection of Dutch Cheeses |
CAFÉ COMPLET |
---|
Koffie en thee Coffee and tea |
Espresso, lungo, cappuccino of thee met bonbons van patisserie Pompadour Espresso, lungo, cappuccino or tea with chocolates from confectionery Pompadour |
VERRASSING
|
---|
Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar de restaurants.
Tot en met 8 gasten, maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Van 9 tot en met 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten à la carte.
Meer dan 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten, keuze per persoon 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.