CLASSIC BOAT DINNERS 

3 Course Menu € 105,-
4 Course Menu € 127,- 

Zoute- en kaaskoekjes van banketbakker Huize van Wely en luxe noten van Gotjé
Savoury biscuits from confectionary “Huize van Wely” and quality nuts from Gotjé

STARTERS – OCCO AT THE DYLAN HOTEL

Ceviche
Ceviche
Zalm / snijboon / avocado / rode ui / zoete aardappel / koffie / rozenwater
Salmon / string bean / avocado / red onion / sweet potatoes / coffee
Caesar salad
Caesar salad
Salade / gebakken gamba’s / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
Salad / roasted prawns / egg / croutons / onion / Parmesan cheese
Avocado ( VG )
Avocado ( VG )
Quinoa / granaatappel / piment / pijnboompitten / tempura
Quinoa / pomegranate / red pepper / pine nuts / tempura
WITTE ASPERGE SOEP
WHITE ASPARAGUS SOUP 
Hollandse garnalen / daslook
Dutch grey shrimps / wild garlic
WITTE ASPERGES
WHITE ASPARAGUS
Beemsterlant’s ham / kriel aardappel / ei / peterselie / boter
Ham / young potatoes / egg / parsley / butter
Eendenlever
Duck liver
* Supplement €10,-
Terrine / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / brioche
Terrine / red onion / roasted hazelnut / chives / brioche
Steak tartare
Steak tartare
“Holsteiner” bavette /  Pan cristal
“Holsteiner” flank steak,  Pan cristal
ZEEUWSE OESTERS
DUTCH OYSTERS
de Oesterij, Yerseke
* Supplement: €9.-
Citroen / mignonette saus 6 stuks
Lemon / mignonette sauce 6pcs
Kaviaar van Akef, Imperial selection
Caviar by Akef, Imperial selection
* Supplement:
10 gram €55.- /30 gram €160.- /50 gram €265.-
Perzische kaviaar/ zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes
Persian caviar / blini / sour cream / shallot / egg / parsley / capers

INTERMEDIATE COURSE – RESTAURANT JOHANNES

* Supplement €22,-

Zalm
Salmon
Dilletopjes | Komkommer | Gezouten citroen
Dill tops | Cucumber | Cured lemon
Coeur de Boeuf
Coeur de Boeuf
Mozzarella | Sjalot | Kervel
Mozzarella | Shallot | Chervil
Heilbot  
Halibut 
Doperwten | Venkel | Sjalot
Green peas | Fennel | Shallots
Rendang
Rendang
Madeira | Ui | Aardappel
Madeira | Onion | Potato
Terrine eendenlever
Duckliver terrine
* Supplement €5,-
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Rode Biet
Beetroot           
Laurier | Dragon| Granny smit
Bay leaf | Tarragon | Granny smit
Gamba
Prawn                
Tandoori | Wortel | Lente ui
Tandoori | Carrot | Spring onion
Parelhoen
Guinea fowl
Witte asperge | Hazelnoot |Morille
White asparagus | Hazelnuts | Morel

MAIN COURSE – RESTAURANT JOHANNES

Vangst van de dag
Catch of the day
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur
Daily changing fish | Seasonal vegetables
Aubergine Tournedos
Eggplant Tournedos
Groente demi-glace | Ui | aardappel
Vegetable demi-glace | Onion | Potato
Lam
Lamb
Aubergine | Paprika | Vadouvan
Eggplant | Bellpeper | Vadouvan
Tournedos
Beef Tenderloin
*Supplement € 6,-
Eendenlever | Aardappel | Madeira
Duckliver | Potato | Madeira

BIJGERECHTEN / SIDE DISHES

*Supplement € 7,- 

Friet
Fries
Mayonaise
Mayonnaise

DESSERT – AMSTEL HOTEL RESTAURANT

Tonkaboon & Vanille Crème Brûlée
Tonka Bean & Vanilla Crème Brûlée
 
Koffie & Chocolade
Coffee & Chocolate
66% Pure Chocoladeroomijs, Arabische Koffie, Gekonfijte Pecannoten
66% Dark Chocolate Ice Cream, Arabic Coffee, Candied Pecans
Mousse van Geroosterde Witte Chocolade
Roasted White Chocolate Mousse
Perzikcompote, Amandelen, Vanille Roomijs
Peach Compote, Smoked Almonds, Vanilla Bean Ice Cream
Huisgemaakte IJssoorten
Homemade Ice Cream
Selectie van Roomijs & Sorbets
Selection of Homemade Ice Cream & Sorbets
Kaas Plateau
Cheese Platter
*Supplement €5,-
Selectie van Nederlandse Kazen
Selection of Dutch Cheeses

CAFÉ COMPLET

Koffie en thee
Coffee and tea
Espresso, lungo, cappuccino of thee met bonbons van patisserie Pompadour
Espresso, lungo, cappuccino or tea with chocolates from confectionery Pompadour

VERRASSING
SURPRISE

Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar de restaurants.
Tot en met 8 gasten, maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Van 9 tot en met 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten à la carte.
Meer dan 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten, keuze per persoon 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.