CLASSIC BOAT DINNERS 

3 Course Menu € 105,-
4 Course Menu € 127,-

Zoute- en kaaskoekjes van banketbakker Huize van Wely en luxe noten van Gotjé
Savoury biscuits from confectionary “Huize van Wely” and quality nuts from Gotjé

STARTERS – OCCO AT THE DYLAN HOTEL

CAESAR SALAD
CAESAR SALAD
Salade / gebakken gamba’s / ei / croutons / ui / Parmezaanse kaas
Salad / roasted prawns / egg / croutons / onion / Parmesan cheese
EENDENEI
DUCK EGG
Rode wijn / zilver ui / spek / beukenzwam / knoflook
Red wine / pearl onion / bacon / shimeji mushroom / garlic
BURRATA
BURRATA
Tomaat / burrata / basilicum / San Mauro olijfolie
Tomatoes / burrata / basil / San Mauro olive oil
STEAK TARTAAR
STEAK TARTARE
“Holsteiner” bavette /  Pan cristal
“Holsteiner” flank steak,  Pan cristal
KALFSTONG
VEAL TONGUE
Tonijn crème / rode ui / geroosterde hazelnoot / bieslook / kappertjes
Tuna cream / red onion / roasted hazelnut / chives / capers                  Suppl. € 6,- 
LANGOUSTINE
LANGOUSTINE
Rauw / limoen / sesam / druif / koriander / gepofte mais
Raw / lime / sesame / grapes / coriander / puffed corn                           Suppl. € 6,-
ZEEUWSE OESTERS
DUTCH OYSTERS
de Oesterij, Yerseke Citroen / mignonette saus 6 stuks                    Suppl. € 6,-
de Oesterij, Yerseke, Lemon / mignonette sauce 6pcs
Kaviaar van Akef, Imperial selection
Caviar by Akef, Imperial selection
* Supplement:
10 gram €55.- / 30 gram €160.- / 50 gram €265.-
Perzische kaviaar/ zure room / sjalot / ei / peterselie / kappertjes
Persian caviar / blini / sour cream / shallot / egg / parsley / capers

INTERMEDIATE COURSE – RESTAURANT JOHANNES

* Supplement €22,-   Woensdag t/m zondag / Wednesday to Sunday

Oesters creuse 
Oysters creuse 
*Supplement € 5,-
6 oesters | Citroen | Wijnazijn en sjalot
6 oysters | Lemon | Vinegar and shallot
Charcuteri
Charcuteri
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade
Zalm
Salmon
Dilletopjes | Komkommer | Gezouten citroen
Dill tops | Cucumber | Cured lemon
Coeur de Boeuf
Coeur de Boeuf
Mozzarella | Sjalot | Kervel
Mozzarella | Shallot | Chervil
Rendang
Rendang
Madeira | Ui | Aardappel
Madeira | Onion | Potato
Zalmforel
Salmon trout                            
Citrus | Radijs | Komkommer
Citrus | Radish | Cucumber
Terrine eendenlever
Duckliver terrine
* Supplement €5,-              
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Brioche | Aceto balsamico | Apple
Pompoen
Pumpkin         
Paddenstoelen | ui| Amandel
Mushrooms | Onion |Almond  
Mosselen   
Mussels
Bleekselderij | Prei | Venkel
Selery | Leak | Fennel
Wilde Eend
Wild Duck
Rode biet | Braam | hazelnoot
Beetroot | Blackberries | hazelnuts

MAIN COURSE – RESTAURANT SERRE – OKURA HOTEL

 

Koolraap in zoutkorst
Kohlraab in saltcrust
Raapstelen, rammenas & geitenyoghurt
Turnib, black radish & goat yoghurt
Dorade
Sea bream
Fregola, venkel, gezouten citroen & ansjovis
Fregola, fennel, salted lemon & anchovies
Lamsrump
Lamb rump
Asperge, aubergine & ras el hanout
Asparagus, aubergine & ras el hanout
Steak tartaar 150 gram
Steak tartaar 150 grammes
*Supplement oester/oyster €6
*Supplement halve kreeft/half lobster €32
*Supplement 10 gr Baerri kaviaar/caviar €80
Kogelbiefstuk, sjalot, kappertjes & cornichons
Steak, sjallots, capers & cornichons
Entrecôte, Black Angus ‘Grain Fed’ 
Entrecôte, Black Angus ‘Grain Fed’ 
* Supplement 200 gram €7
* Supplement 300 gram, Supplement €20
* Supplement Eendenlever/duck liver, Supplement €12
* Supplement Halve kreeft half lobster, Supplement €32
Met béarnaise & chimichurri
with béarnaise & chimichurri
Koude Kreeft
Cold lobster

* Halve supplement €20  / Heel supplement €60
* Half supplement € 20 / Whole supplement € 60
Kleine Caesar salade & friet
Small Caesar salad & fries

BIJGERECHTEN / SIDE DISHES

Rustieke friet
Rustic fries
*Supplement €8
Dragonzout en mayonaise
Terragon salt and mayonnaise
Zoete aardappelfriet
Sweet potato
*Supplement €9
Pimenton mayonaise
Pimenton mayonnaise
Salade
Salad
*Supplement €9
Frisse little gem salade
Fresh little gem salad
Geroosterde spitskool
Pointed cabbage
*Supplement €9
met amandel & yuzu
with almonds & yuzu

DESSERT – BRIDGES AT THE GRAND

Kaasselectie
Cheese selection
*Supplement €5,-
Kaasselectie van Fromagerie L’Amuse in IJmuiden
Cheese election from Fromagerie L’Amuse in IJmuiden
Hazelnoot
Hazelnut
Mokka | Amaro Averna | Boeren room
Mocha | Amaro Averna | Farmers cream
Cassis
Cassis
Vacherin | Vlierbloesem | Witte chocolade
Vacherin | Elderflower | White Chocolate

CAFÉ COMPLET

Koffie en thee
Coffee and tea
Espresso, lungo, cappuccino of thee met bonbons van patisserie Pompadour
Espresso, lungo, cappuccino or tea with chocolates from confectionery Pompadour

VERRASSING
SURPRISE

Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar de restaurants.
Tot en met 8 gasten, maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Van 9 tot en met 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten à la carte.
Meer dan 12 gasten, maximaal 3 verschillende gerechten, keuze per persoon 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.

Menu price including bringing back the china to the restaurants.
Up to 8 guests maximum 4 different dishes à la carte.
From 9 to 12 guests maximum 3 different dishes à la carte.
More than 12 guests, maximum of 3 different dishes, choice per guest 48 hours in advance.

Prices and modifications under reserve.

.