
CLASSIC BOAT DINNERS – RESTAURANT JOHANNES
3 Course Menu € 70,-
4 Course Menu € 92,-
Luxe noten van Gotjé
|
---|
STARTERS |
---|
Rode Biet Beetroot |
Laurier | Dragon| Granny smit Bay leaf | Tarragon | Granny smit |
Cœur de Bœuf Cœur de Bœuf |
Mozzarella, Sjalot, Kervel Mozzarella, Shallot, Chervil |
Zalm Salmon |
Dilletopjes, Komkommer, Gezouten citroen Dill tops, Cucumber, Cured lemon |
Rendang Rendang |
Madeira | Ui | Aardappel Madeira | Onion | Potato |
Terrine van eendenlever Duck liver terrine *Supplement € 5,- |
Biet, Aceto balsamico, Vijg Beetroot, Aceto balsamico, Fig |
INTERMEDIATE COURSE |
---|
Heilbot Halibut |
Doperwten | Venkel | Sjalot Green peas | Fennel | Shallots |
Gamba Prawn |
Tandoori | Wortel | Lente ui Tandoori | Carrot | Spring onion |
Parelhoen Guinea fowl |
Witte asperge | Hazelnoot |Morille White asparagus | Hazelnuts | Morel |
MAIN COURSE |
---|
Vangst van de dag Catch of the day |
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur Daily changing fish | Seasonal vegetables |
Aubergine Tournedos Eggplant Tournedos |
Groente demi-glace | Ui | aardappel Vegetable demi-glace | Onion | Potato |
Lam Lamb |
Aubergine | Paprika | Vadouvan Eggplant | Bellpeper | Vadouvan |
Tournedos Tournedos *Supplement €6 |
Eendenlever | Aardappel | Madeira Duckliver | Potato | Madeira |
DESSERT |
---|
Kaas Cheese *Supplement €5,- |
Selectie van Europese kazen, Zoet garnituur Selection of European cheeses, Sweet accompaniment |
Aardbei |
Vanille |Rabarber| Peterselie Vanilla| Rhubarb| Parsley |
Yoghurt Yogurt |
Honing | Framboos | Limoen Honey | Raspberry | Lime |
Koffie en thee met roomboterkoekjes van Holtkamp
|
---|
Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar het restaurant. Maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Indien meer dan 8 gasten; maximale keuze 3 gerechten per gang, keuze en aantal 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.
Menu price including bringing back the china to the restaurant. Maximum 4 different courses à la carte.
When more than 8 guests; please limit to 3 choices per course, choice and amount 48 hours in advance.
Prices and modifications under reserve.