CLASSIC BOAT DINNERS – RESTAURANT JOHANNES
3 Course Menu € 70,-
4 Course Menu € 92,-
Luxe noten van Gotjé
|
---|
STARTERS |
---|
Oesters creuse Oysters creuse *Supplement € 5,- |
6 oesters | Citroen | Wijnazijn en sjalot 6 oysters | Lemon | Vinegar and shallot |
Charcuteri Charcuteri |
Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade Pata negra | Fuet | Salchichon iberico |Olives | Tomato tapenade |
Heilbot Halibut |
Koolrabi | Dille | Venkel Kohlrabi | Dill | Fennel |
Cœur de Bœuf Cœur de Bœuf |
Mozzarella, Sjalot, Kervel Mozzarella, Shallot, Chervil |
Zalm Salmon |
Dilletopjes, Komkommer, Gezouten citroen Dill tops, Cucumber, Cured lemon |
Rendang Rendang |
Madeira | Ui | Aardappel Madeira | Onion | Potato |
Terrine van eendenlever Duck liver terrine *Supplement € 5,- |
Biet, Aceto balsamico, Vijg Beetroot, Aceto balsamico, Fig |
INTERMEDIATE COURSE supplement €22,- |
---|
Wortel Carrot |
Paddenstoelen | Bieslook | Kerrie Mushrooms | Chives |Curry |
Schol Plaice |
Schorseneer | Witlof | Gerookte beurre blanc Salsify | Chicory | Smoked Beurre Blanc |
Patrijs Partridge |
Pompoen | Fregola | Sherry Pumpkin | Fregola | Sherry |
MAIN COURSE |
---|
Vangst van de dag Catch of the day |
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur Daily changing fish | Seasonal vegetables |
Aubergine Tournedos Eggplant Tournedos |
Groente demi-glace | Ui | aardappel Vegetable demi-glace | Onion | Potato |
Ree Roe deer |
Knolselderij| Hazelnoot | appel Celeriac | Hazelnuts | Apple |
Tournedos Tournedos *Supplement €6 |
Eendenlever | Aardappel | Madeira Duckliver | Potato | Madeira |
DESSERT |
---|
Kaas Cheese |
Selectie van Europese kazen, Zoet garnituur Selection of European cheeses, Sweet accompaniment |
Mango Mango |
Citrus |Kokos | Sereh Citrus | Coconut | Sereh |
Aardpeer Jerusalem Artichoke |
Pure chocolade| Koffie | Vanille Dark chocolate| Coffee | Vanilla |
Koffie en thee met roomboterkoekjes van Holtkamp
|
---|
Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar het restaurant. Maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Indien meer dan 8 gasten; maximale keuze 3 gerechten per gang, keuze en aantal 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.
Menu price including bringing back the china to the restaurant. Maximum 4 different courses à la carte.
When more than 8 guests; please limit to 3 choices per course, choice and amount 48 hours in advance.
Prices and modifications under reserve.