CLASSIC BOAT DINNERS – RESTAURANT JOHANNES

3 Course Menu € 70,-
4 Course Menu € 92,-

Luxe noten van Gotjé
Luxury nuts from Gotjé

STARTERS

Rode Biet
Beetroot    
Laurier | Dragon| Granny smit
Bay leaf | Tarragon | Granny smit
Cœur de Bœuf
Cœur de Bœuf
Mozzarella, Sjalot, Kervel
Mozzarella, Shallot, Chervil
Zalm
Salmon
Dilletopjes, Komkommer, Gezouten citroen
Dill tops, Cucumber, Cured lemon
Rendang
Rendang
Madeira | Ui | Aardappel
Madeira | Onion | Potato
Terrine van eendenlever
Duck liver terrine
*Supplement € 5,-
Biet, Aceto balsamico, Vijg
Beetroot, Aceto balsamico, Fig

INTERMEDIATE COURSE

Heilbot
Halibut                   
Doperwten | Venkel | Sjalot
Green peas | Fennel | Shallots
Gamba
Prawn
Tandoori | Wortel | Lente ui
Tandoori | Carrot | Spring onion
Parelhoen
Guinea fowl
Witte asperge | Hazelnoot |Morille
White asparagus | Hazelnuts | Morel

MAIN COURSE

Vangst van de dag
Catch of the day            
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur
Daily changing fish | Seasonal vegetables
Aubergine Tournedos
Eggplant Tournedos       
Groente demi-glace | Ui | aardappel
Vegetable demi-glace | Onion | Potato
Lam
Lamb                 
Aubergine | Paprika | Vadouvan
Eggplant | Bellpeper | Vadouvan  
Tournedos
Tournedos   
*Supplement  €6                    
Eendenlever | Aardappel | Madeira
Duckliver | Potato | Madeira            

DESSERT

Kaas
Cheese
*Supplement €5,-
Selectie van Europese kazen, Zoet garnituur
Selection of European cheeses, Sweet accompaniment

Aardbei
Strawberry

Vanille |Rabarber| Peterselie
Vanilla| Rhubarb| Parsley
Yoghurt
Yogurt
Honing | Framboos | Limoen
Honey | Raspberry | Lime

Koffie en thee met roomboterkoekjes van Holtkamp
Coffee and tea with rich butter cookies from Holtkamp

Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar het restaurant. Maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Indien meer dan 8 gasten; maximale keuze 3 gerechten per gang, keuze en aantal 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.

Menu price including bringing back the china to the restaurant. Maximum 4 different courses à la carte.
When more than 8 guests; please limit to 3 choices per course, choice and amount 48 hours in advance.
Prices and modifications under reserve.