
CLASSIC BOAT DINNERS – RESTAURANT JOHANNES
3 Course Menu € 70,-
4 Course Menu € 92,-
NOT AVAILABLE ON MONDAY AND TUESDAY
Luxe noten van Gotjé
|
---|
STARTERS |
---|
Heilbot Halibut |
Tomaat | Komkommer | Radijs Tomato | Cucumber | Radish |
Cœur de Bœuf Cœur de Bœuf |
Mozzarella, Sjalot, Kervel Mozzarella, Shallot, Chervil |
Zalm Salmon |
Dilletopjes, Komkommer, Gezouten citroen Dill tops, Cucumber, Cured lemon |
Rendang Rendang |
Madeira | Ui | Aardappel Madeira | Onion | Potato |
Terrine van eendenlever Duck liver terrine *Supplement € 5,- |
Biet, Aceto balsamico, Vijg Beetroot, Aceto balsamico, Fig |
INTERMEDIATE COURSE |
---|
Ravioli Ravioli |
Prei | Paddenstoelen | groenten jus Leek | Mushrooms |vegetable demi-glace |
Schelvis Haddock |
Courgette | Meiraap | Lavas Courgette | Turnip | Lovage |
Eend Duck |
Knolselderij | Hazelnoot |koolrabi Celeriac | Hazelnuts | Kohlrabi |
MAIN COURSE |
---|
Vangst van de dag Catch of the day |
Wisselende vis | Seizoensgebonden garnituur Daily changing fish | Seasonal vegetables |
Aubergine Tournedos Eggplant Tournedos |
Groente demi-glace | Ui | aardappel Vegetable demi-glace | Onion | Potato |
Kalfs Rib-eye Veal Rib eye |
Rode biet | Pastinaak | Mosterd Beetroot | Parsnip | Mustard |
Tournedos Tournedos suppl. € 6,- |
Eendenlever | Aardappel | Madeira Duckliver | Potato | Madeira |
DESSERT |
---|
Kaas Cheese *Supplement €5,- |
Selectie van Europese kazen, Zoet garnituur Selection of European cheeses, Sweet accompaniment |
Wortel Carrot |
Peer, Pecannoot, Vanille Pear, Pecan, Vanilla |
Ananas Pineapple |
Witte chocolade | Vanille | Mascarpone White chocolate | Vanilla | Mascarpone |
Koffie en thee met roomboterkoekjes van Holtkamp
|
---|
Menu prijs inclusief kosten om servies terug te brengen naar het restaurant. Maximaal 4 verschillende gerechten à la carte.
Indien meer dan 8 gasten; maximale keuze 3 gerechten per gang, keuze en aantal 48 uur vooraf.
Prijzen en wijzigingen onder voorbehoud.
Menu price including bringing back the china to the restaurant. Maximum 4 different courses à la carte.
When more than 8 guests; please limit to 3 choices per course, choice and amount 48 hours in advance.
Prices and modifications under reserve.