BOTEN

Classic Boat Dinners is een kleine rederij met twee prachtige klassieke salonboten; “Kleijn Amsterdam” en “De Muze”.

Een salonboot is een luxe, gemotoriseerd pleziervaartuig, dat een belangrijk aandeel heeft in het cultuurhistorische beeld van Nederland. De laatste jaren worden salonboten tot het Nederlands erfgoed gerekend. Onze boten zijn aangesloten bij het Register Varend Erfgoed Nederland (RVEN). De naam salonboot duidt op het gegeven dat de boot voorzien is van een comfortabele salon met uitzicht rondom, waar het heerlijk verblijven is tijdens de reis. In vroeger tijden werden salonboten gebouwd voor de gegoede klasse. De boten zijn dan ook zeer luxueus ingericht, bestemd voor recreatieve dagtochtjes op het water gedurende het hele jaar.

Varen over de grachten van Amsterdam en genieten van top eten

Onze salonboten varen door de alom geroemde grachten van Amsterdam, vol historische schatten. Ons betrouwbare personeel geeft uitleg over de gekozen route. Aan boord geniet u, naast de persoonlijke rondvaart, ook van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. De kapitein vaart langs gerenommeerde restaurants, al naargelang de wensen. Ons aanbod varieert van knapperige baguettes tot een exclusief diner van Michelinsterren restaurants. Wij leggen aan bij restaurants Occo en Vinkeles van The Dylan, restaurant La Rive en de Brasserie van Het Amstel Hotel, restaurant Bridges van The Grand, restaurant Johannes en bij restaurant &Samhoud Places. Bekijk alle restaurants.

Aan boord vindt u een uitgebreide wijn- en champagne kaart, waarop zorgvuldig geselecteerde wijnen staan. Indien u een bijzondere exclusieve wijn wenst dan bestaat de mogelijkheid om tijdens de vaart langs de wijnkelder te varen.

Zowel zakelijk als privé vervullen wij al uw wensen op onze salonboten. Ons vakkundige team is opgeleid om u op het hoogste niveau service te verlenen.

VAARROUTES & ARRANGEMENTEN

Wat is de reden van uw vaartocht? Wilt u graag op een speciale manier uw verjaardag of jubileum vieren? Of gaat het om een zakelijke lunch waarbij alles tot in de puntjes geregeld moet zijn zodat u uw aandacht bij uw gezelschap en de zaken kunt houden? Wilt u Amsterdam van haar mooiste kant leren kennen? Iedere vaarwens wordt door ons professionele team gewaardeerd. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf de vaarroute naar voorkeur, daarbij willen u ook graag adviseren. Maar om u te inspireren, vindt u onderstaand enkele geliefde vaarroutes met de highlights van Amsterdam, en mogelijke arrangementen.

RESTAURANTS WAAR WE AANMEREN

The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
The Dylan Hotel Amsterdam
Amstel Hotel
The Dylan Hotel Amsterdam

GALLERY

SALONBOOT KLEIJN AMSTERDAM
SALONBOOT DE MUZE